Skip to content

Despre Noi

MISIUNEA NOASTRĂ

UStudy reprezintă abordarea inteligentă din punct de vedere al consultanței universitare în Statele Unite ale Americii. Misiunea noastră este să oferim îndrumare fiecărui individ să-și dezvolte abilități de viață valoroase pentru facultate și nu numai. Motivăm studenții să vadă educația ca pe o cale spre a-și realiza potențialul.

Metodele noastre

Pasiune + Experiență = Rezultate

Ne străduim să stârnim curiozitatea și entuziasmul real în rândul studenților noștri și să le oferim oportunitatea de a-și găsi „chemarea” și a dezvolta o pasiune și un set de abilități care îi vor scoate in evidență in carieră.

Calea condusă de cercetare

Munca noastră la UStudy este bazată pe decenii de experiență combinată a consultanților noștri la universități americane. Incluzând studii la școli din categoria Ivy League, cât și la universități publice de stat - de unde provin majoritatea CEO-urilor companiilor americane actualmente, cât și la universități regionale, acreditate internațional, experiență noastră vastă, ne pune în poziția unică de a asista o gama largă de trasee educaționale.

Analizând criteriile de admitere în mare detaliu, echipa noastră a dezvoltat proceduri și procese care fac capabili pe studenții noștri să își mărească exponențial șansele de succes. O educație de elită este cea mai mare garanție pentru o viitoare carieră de succes. Noi suntem aici să te ajutăm să o obții.

Îndrumare care face diferența

Consultanții noștri sunt toți absolvenți de universități americane.  Admiterea la facultate în Statele Unite este complet diferită de cea din România sau EuropaGaranția că oferim consilieri care sunt toți absolvenți de studii în Statele Unite, oferă studenților noștri încredere că metodele noastre funcționează.

Bun venit la UStudy. Suntem aici pentru tine.

La UStudy, consilierii noștri lucrează cu studenti  pentru a:

Rafina lista de colegii și selectați școli pe baza punctelor forte și a intereselor lor unice

Schița un plan de studiu intensiv și holistic pentru programe universitare, precum și un proces personalizat de testare

Selecta activități extracurriculare și de vară, special concepute pentru a le evidenția talentele distinctive

Stabili ce școli să vizitați și aflați cum să profitați la maximum de timpul lor acolo

Exersa și pregăti a-și prezenta cea mai buna imagine în timpul unui interviu la facultate

Elabora și lustrui un CV amănunțit pentru a-și prezenta realizările colegiilor și programelor de internship 

Redacta și perfecționa un eseu personal atent care le evidențiază personalitatea unică într-un mod care atrage școlile de top

Evalua ofertele de admitere și răspunde in modul cel mai eficient la listele de așteptare și scrisorile de amânare

Putem asista studenții cu orice aspect specific procesului de admitere la facultate sau masterat si suntem disponibili pentru a-i ghida pe parcursul întregului proces de admitere.