Skip to content

INTREBARI FRECVENTE

La UStudy.ro, ne străduim să stârnim curiozitatea și entuziasmul autentic față de o pasiune constructivă care va forma elementul esențial al aplicațiilor la facultate ale studenților noștri.

La UStudy.ro, nu vrem doar ca elevii noștri să intre în școli de elită, vrem ca ei să reușească și să prospere odată ce sunt acolo. Îndrumarea noastră este personalizată și adaptată fiecărui student și nevoilor și obiectivelor sale specifice. Deoarece mentoratul nostru se bazează pe EQ sau inteligența emoțională, studenții noștri se dezvoltă social și emoțional și își construiesc abilitățile de care au nevoie pentru a reuși la facultate, în viața lor personală și profesională și nu numai.

Mentorii noștri sunt toți absolvenți de școli americane. Consilierii noștri sunt capabili să-i îndrume în mod eficient pe studenți printr-un proces în care au reușit ei înșiși.  Admiterea la facultate în Statele Unite este complet diferită de cea din România. Știind că, consilierii noștri sunt toți  absolvenți de universități americane, oferă studenților noștri încredere că metodele noastre funcționează. Scopul nostru final este de a stârni curiozitatea și entuziasmul real în studenții noștri și de a le oferi oportunitatea și sistemul de sprijin pentru a-și găși „chemarea” și a dezvoltă o pasiune și un set de abilități care îi vor scoate în evidență.

Pentru confortul si siguranta clientilor nostri, toate interactiunile au loc online, in confortul caminului, prin intermediul conferintelor telefonice sau video.

Educatorii se pot concentra pe dezvoltarea abilităților de calcul și antrenorii pe jocul picioarelor sau pe formă, dar un student este o sumă a părților lor; pasiunile, interesele, punctele forte și punctele lor slabe. Noi oferim mentorat holistic studenților noștri în vederea admiterii la facultate.

Filosofia noastră este simplă: ne concentrăm pe pasiunile și interesele studenților, iar restul urmează natural. Din punct de vedere academic, îi învățăm pe studenți să își gestioneze timpul, să studieze eficient, să aleagă cursuri riguroase și să-i ajutăm să creeze un program de studiu și o cronologie de testare pentru a trece testele standardizate. În afara sălii de clasă, încurajăm studenții să-și exploreze interesele și să ocupe poziții de conducere în pasiunile lor, fie că este vorba despre candidați pentru o poziție de conducere într-un consiliu sau comitet sau să înceapă și să-și dezvolte propria organizație non-profit. Din punct de vedere profesional, ne ajutăm studenții să aleagă ocupații semnificative de vară, cum ar fi participarea la un program de vară prestigios, stagiari sau implicarea în cercetarea de vară. Îi învățăm pe studenții noștri să scrie CV-uri și scrisori de intenție și cum să-și înțeleagă drumul către oportunitățile de vis și să obțină admiterea la școlile lor de vis.

Oferim 4 pachete.

Introinformații de bază

Silver – Asistență cu găsirea de facultăți și pregătirea pentru studii

Gold – Asistență cu găsirea de facultăți, pregătirea pentru studii și gestionarea procesului de aplicație

Platinum – Toate serviciile de mai sus, împreună cu servicii de mentorship, pentru aplicații la universități de top

În general, clienții noștri variază între studenți de liceu, clasele 11 și 12, studenți care doresc  urmeze o a doua facultate, și adulți care doresc  urmeze studii de masterat și doctorale în Statele Unite.

Pentru a adapta studenții noștri la orarul american și a acomoda mentorii americani din echipa noastră, consilierii noștri sunt disponibili de Luni până Vineri între orele 15 și 23. 

Părinții sunt întotdeauna bineveniți să se alăture primei întâlniri introductive și oricărei întâlniri următoare. 

Interactiunea este directa cu consilierii si mentorii alocati studentului, in functie de pachetul ales.

Consilierii noștri nu îi ajută doar pe studenți să intre în colegii de top. Punem accent pe student, nu pe aplicația studentului la facultate, ajutându-l să-și dezvolte un sentiment de incredere in sine, să dezvolte abilități de viață pertinente și să descopere ce îi motivează cu adevărat.

Un mit popular în jurul procesului de admitere la facultate este că numai absolvenții cu scoruri perfecte la test pot spera să obțină admiterea în școlile de vis. De fapt, majoritatea colegiilor de top ar admite mai degrabă un student cu note inferioare care demonstrează pasiune și calități unice.  Avem experiență în a ajuta studenții din toate mediile academice să găsească și să obțină acceptarea la o facultate în care vor prospera.

Nu. Lucrăm cu studenții pe principiul primul venit, primul servit. Pentru a oferi clienților noștri o atenție individuală la nivel înalt, toate programele și pachetele noastre se vând de obicei cu luni în avans.  Va rugam sa ne contactati pentru a vă informa despre disponibilitate sau pentru a fi adăugat pe lista de așteptare.

In efortul de a eficientiza procesul de aplicare, minimalizam documentele necesare procesului de aplicare. 

UStudy.ro asigură confidențialitate completă pentru clienții noștri. Toate comunicările dintre noi și clienții noștri sunt păstrate în totalitate confidențiale.

Momentan nu avem o retea nationala de tutori si asadar nu putem oferi servicii de tutorat. 

Plățile pot fi efectuate prin cec personal, transfer bancar și card personal de debit sau de credit. Toată facturarea este gestionată intern.

Sediul firmei noastre este în Cluj-Napoca. Toate serviciile noastre sunt oferite prin videoconferință, iar consilierii noștri se găsesc atât în Româniacât și în Statele Unite.

Acceptăm studenți din orice colț al lumii. Majoritatea studenților noștri preferă să se întâlnească cu consilieri prin videoconferință — chiar și dacă locuiesc in acelasi oras. 

Dacă doriți să programați o consultație, vă rugăm să completați formularul de contact și vă vom contacta.