Skip to content

Intro

Începeți devreme cu informații de bază de care aveți nevoie pentru a vă pregăti pentru facultatea visurilor. 

Acest pachet introductiv oferă oportunitatea de a află detalii și răspunsuri cu privire la experiența studiilor superioare în Statele Unite. Inundați cu informații adunate din surse confuze și chiar contradictorii, care se găsesc online, studenții și familiile lor devin deseori confuzi și descurajați

Cu ajutorul unei sesiuni live, va răspundem întrebărilor și clarificăm confuziile, cu îndrumări simple, ușoare de înțeles și practice. Toate acestea, pentru a va oferi un avantaj competitiv într-o arena globalăîn căutarea unor studii și ulterior, cariere de elită.

DE CE AU ÎNCREDERE PĂRINȚII ȘI ELEVII ÎN USTUDY

Avem o istorie de succes

Peste 9 din 10 dintre studenții noștri care se înscriu în acest program au fost acceptați la una sau mai multe dintre primele trei școli alese de ei. De ce să nu devii cea mai recentă poveste a noastră de succes?

MENTORI  DE CLASĂ MONDIALĂ

Echipa noastră  a ajutat numerosi studenți cu procesul de înscriere la facultate. Dacă ești un student care dorește să reușească, învață de la cei mai buni.

Sfaturi de experți de la Ivy League și absolvenți de școli de top

Mentori care au reușit si ei  prin procesul de înscriere la facultate

Studenții noștri pot relaționa personal cu mentorii 

Strategi care înțeleg complexitățile admiterilor din SUA

Echipa noastră de încredere obține rezultate remarcabile în fiecare an!

Cu cât studenții încep să lucreze mai devreme cu mentorii noștri, cu atât mai mult timp au la dispoziție pentru a crea o aplicație puternică și pentru a începe să-și construiască viitorul.

Programează o consultație

Folosiți formularul de mai jos pentru a incepe procesul de admitere la studii in SUA.