Skip to content

Platinum

Succesul tău este succesul nostru

Programul nostru de mentorat Platinum este pe măsură. Peste 9 din 10 studenți care se înscriu în acest program au fost acceptați la una sau mai multe dintre primele trei școli alese. De ce să nu devii cea mai recentă poveste a noastră de succes?

Este cel mai bun mod de a te pregăti pentru facultate

Fiecărui student i se atribuie un mentor dedicat care lucrează cu el pentru un succes optim. Pentru a asigura parteneriatul perfect, potrivim mentorii în funcție de nevoile, stilurile de învățare și interesele fiecărui student. 

Nutrim viitorii lideri

Mentorii noștri ajută la insuflarea și inspirarea unui sentiment de leadership și lucru în echipă studenților. De la înființarea propriilor organizații non-profit și aderarea la comitete până la deschiderea de oportunități în stagii fantastice și ocupații de vară – ajutăm studenții să-și lărgească orizonturile.

Ritm pentru învățare și succes optime

Acest pachet nelimitat îi ajută pe studenți să lucreze în propriul ritm pentru a rămâne pe drumul cel bun cu testele, cursurile și temele standardizate – oferind ghidul perfect prin una dintre cele mai dificile momente din viața unui student. Ne adaptam toate îndrumările fiecărui student și nevoilor acestuia.

„Nu sunt doar scorurile la teste și G.P.A. care te duc într-o școală de top. Ai nevoie de activități extracurriculare grozave.”

Cele mai bune strategii

Construim cronologii personalizate cu părinții și studenții, asigurându-ne că fiecare element, de la sesiunile academice și de revizuire până la activități extracurriculare, este canalizat printr-o foaie de parcurs personalizată – ajutând studenții să-și vizualizeze călătoria către succesul universitar.

Management de burse și studii

Gestionarea  eficientă a timpului are o influență semnificativă asupra succesului academic. Mentorii noștri lucrează cu studenții pentru a crea obiective personalizate pentru cererea de burse, programe de studiu, găsind în același timp un echilibru între activitățile extracurriculare și timpul liber.

Plan personalizat

Mentorii noștri înțeleg ce face o listă extracurriculară excepțională. Ajutăm studenții să găsească și să aleagă evenimente și activități potrivite cu pasiunile lor – transformând entuziasmul în experiență și ajutând studenții să exceleze astăzi, cu mult înainte de procesul de înscriere la facultate.

Coaching de leadership

Studenții noștri nu sunt doar președinți de clasă, ci sunt fondatori non-profit, organizatori comunitari și antreprenori premiați. Explorăm oportunități de leadership și lucru în echipă cu studenții, îndrumându-i să ducă aceste activități la nivelul următor.

Creșteți încrederea în sine

Uneori, tot ceea ce este nevoie pentru a spori încrederea elevilor în ei înșiși este să găsească lacunele în certitudine și cunoaștere. Mentorii noștri ajută la identificarea în special a locurilor în care elevii trebuie să se îmbunătățească. Aceasta înseamnă că este mai probabil să ridice mâna atunci când știu răspunsul și să ceară ajutor dacă nu.

Rezumați construcția

Este adesea intimidant să rezumați experiența academică și profesională pe o singură coală de hârtie. Mulți studenți trec cu vederea procesul crucial de elaborare a unui CV convingător. Mentorii noștri îi ajută pe studenți să-și prezinte abilitățile în taberele de vară, potențialii angajatori și, în sfârșit, în colegiile de vis.

MENTORI DE CLASĂ MONDIALĂ

Acest program este conceput special pentru studenți de elită. Am ajutat numeroși studenți cu procesul de înscriere la facultate. Dacă ești un student care dorește să reușească, învață de la cei mai buni.

Mentori dedicați 

Sfaturi de experți de la absolvenți de Ivy League și universitați de top

Strategi care înțeleg complexitățile admiterii la facultate in SUA

Consilieri cu resurse și personalitate care știu să ajute fiecare elev să-și atingă obiectivele

Echipă de incredere care obține rezultate deosebite in fiecare an!

Începeți devreme pentru a merge înainte

Cu cât studenții încep să lucreze mai devreme cu mentorii noștri, cu atât mai mult timp au la dispoziție pentru a crea o aplicație puternică și pentru a începe să-și construiască viitorul strălucit. 

Programează o consultație

Folosiți formularul de mai jos pentru a incepe procesul de admitere la studii in SUA.