Skip to content

Silver

Este timpul să vă pregătiți pentru succesul universitar cu îndrumări de specialitate

Ratele de acceptare la colegiile de top și Ivy League sunt în prezent la un minim istoric de 4-6%. În condițiile în care concurența continuă să crească, nu a fost niciodată mai esențial ca studenții să iasă în evidență cu o aplicație care le oferă un avantaj competitiv. Noi putem ajuta.

Cu pachetul Silver primești îndrumare cu privire la procesul de admitere, pașii necesari, cum să aplici și să obții viza de student, cum să alegi o universitate și ce pași să urmezi pentru a administra toate costurile universitare. 

DE CE AU ÎNCREDERE PĂRINȚII ȘI ELEVII ÎN USTUDY

Avem o istorie de succes

Peste 9 din 10 dintre studenții noștri care se înscriu în acest program au fost acceptați la una sau mai multe dintre primele trei școli alese de ei. De ce să nu devii cea mai recentă poveste a noastră de succes?

Facem procesul mai puțin stresant

Fiecărui student i se atribuie un mentor dedicat, care lucrează cu ei pe tot parcursul anului pentru un succes optim. 

Mentorship personalizat și personalizat

Acest pachet îi ajută pe studenți să lucreze în propriul ritm pentru a rămâne pe drumul cel bun cu testele standardizate, temele de curs și temele pentru acasă.

Gestionați eficient procesul de aplicare

Să rămâi pe drumul cel bun în acest an critic este greu! De la abilități organizatorice până la gestionarea timpului, oferim îndrumări și mentorat pentru a ne asigura că studenții pot naviga în termenele limită și datele cheie cu programe de studiu personalizate.

O abordare personalizată a învățării

Poate fi dificil să navighezi în complexitatea drumului către succesul la facultate. Mentorii noștri experți oferă studenților o foaie de parcurs personalizată cu o atenție individuală, permițându-le studenților să pună orice întrebări și să se concentreze pe domenii specifice în care au nevoie de ajutor.

Creați lista perfectă de facultate

Primul pas în aplicarea pentru facultate este explorarea opțiunilor care se potrivesc cu abilitățile și interesele unui student. Ajutăm studenții și părinții să descopere colegii în care vor fi provocați din punct de vedere academic, motivați și, cel mai important, fericiți – asigurându-ne că excelează în domeniile alese.

MENTORI  DE CLASĂ MONDIALĂ

Echipa noastră  a ajutat numerosi studenți cu procesul de înscriere la facultate. Dacă ești un student care dorește să reușească, învață de la cei mai buni.

Sfaturi de experți de la Ivy League și absolvenți de școli de top

Mentori care au reușit si ei  prin procesul de înscriere la facultate

Studenții noștri pot relaționa personal cu mentorii 

Strategi care înțeleg complexitățile admiterilor din SUA

Rezultate deosebite

Echipa de incredere care obtine rezultate deosebite in fiecare an!

Începeți devreme pentru a merge înainte

Cu cât studenții încep să lucreze mai devreme cu mentorii noștri, cu atât mai mult timp au la dispoziție pentru a crea o aplicație puternică și pentru a începe să-și construiască viitorul strălucit.

Programează o consultație

Folosiți formularul de mai jos pentru a incepe procesul de admitere la studii in SUA.